HYLDEMOR

GLEM DET HELE… HUSK DET (LIVE 79-81)

DOBBELT ALBUM, LIMITERET (250 stk af hver farve) OG NUMMERERET
FÅS PÅ ENTEN SORT ELLER KLAR VINYL

UDSOLGT

49.00
Medie

Vinyl

Content

2 VINYL

Cover

Gatefold

COLOUR

Sort eller klar

AMOUNT

500

NUMBERED

Ja

Spilletid
Release

03/11/23

Description

Hyldemor: Glem det hele – husk det! Live 1979-1981.

I december 1978 udsendte Hyldemor albummet Glem det hele på CBS. Albummet, der siden er blevet en dansk rockklassiker, var bandets eneste på selskabet, og blev aldrig fulgt op.

Men bandet var et særdeles aktivt orkester på landets livescener i de kommende år, og spillede over hele landet og sågar også i Norge i årene 1979 til 1981.
Heldigvis for bandet – og alle os andre – havde lydmanden Ole “Lyd” Rasmussen som oftest to Revox båndoptagere kørende, der optog en stor del af bandets koncerter rundt omkring i det ganske land.
Disse optagelser dannede grundlag for de to Hyldemor live-cd’er, der blev udsendt af foreningen Hans’ Venner i år 2000 og 2003.

Disse liveoptagelser er også grunden til at vi nu kan nyde Hans Vinding og resten af Hyldemor live på vinyl, når Turn It Over Records den 3. November udsender et dobbelt live-album med titlen Glem det hele – husk det! Live 1979-1981.

Titlen til denne nye live-lp er taget fra promotionplakaten, der hang i landets pladebutikker i anledning af 1978-albummets udgivelse, der netop havde påskriften Glem det hele – husk det!

Udover en del af materialet fra de tidligere nævnte live-cd’er, påtog de to tilbageværende medlemmer af gruppen, John Teglgaard og Steen Claesson, at lytte alle de gamle bånd – 27 km i alt! – igennem og udvælge på ny. Derfor er denne nye lp ikke 1-1 med de to tidligere udsendte cd’er, da noget er udeladt af pladshensyn og andet taget med, som blev sorteret fra i første omgang ved udvælgelsen af numre til cd’erne. Herunder en version af titelnummeret fra lp’en Glem det hele.

Med denne udgivelse giver vi altså endnu engang mulighed for et live-genlyt med et særdeles stærkt rockband bestående af veteraner fra den danske rockscene: Jens Breum (No Name, Niels Skousens Vincent HRD, Strube Band, Lone Kellermann m.fl.) på trommer og kor, John Teglgaard (Take Off, Masala Dosa, Bifrost , Lone Kellermann, Savage Rose m.fl.) på guitar og kor, Thor Mathiesen (Masala Dosa, Pilloni Band m.fl.) på bas og Steen Claesson (Burnin Red Ivanhoe, Furekåben m.fl.) på violin, guitar og kor, samt en helt igennem enestående frontfigur, sanger, tekstforfatter og performer i Hans Vinding, der med sin akustiske guitar huserede på den danske musikscene indtil sin alt for tidlige død i 1999.

Pladen udsendes som dobbelt lp den 3. November i 500 nummererede eksemplarer i gatefold-cover og med covernoter af blandt andre Uffe Lorenzen og Niels Skousen.

Velkommen til koncerten!


Tracklist

#TITLE
A1
Hallo Hallo Frk.
A2
I Pagt Med Livets Takt
A3
Alt For Meget At Gøre
A4
Skæbnesang
A5
Den Gennemsigtige Mand
B1
Frit Danmark
B2
Skal Vi Vente
B3
Hvis Du Spør’ Hvorfor
B4
Juletræet
C1
Dukkemand
C2
Solløs Morgen
C3
Lysene Tændes
D1
Alene Igen
D2
Wah Wah Pedalen
D3
Den Mystiske Qvinde
D4
Glem Det Hele


© Turn it over Records, CVR 41944560. All rights reserved.