Cookie- og privatlivsbetingelser

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  anja@turnitoverrecords.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Turn It Over Records
Storgårdvej 15
7400 Herning
Telefon:  42321747
Email:  anja@turnitoverrecords.dk

TIO på facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
🟢For første gang på vinyl!🟢

Nu kommer dette stjernespækkede album for første gang på vinyl, og for nogle er det måske også første gang, de hører disse numre.

Albummet er oprindeligt sat i værk af Øko-net  med henblik på at kaste lys over klimaforandringerne og alle kunstnerne på albummet har, uden at blinke, bidraget med et nummer, som er indspillet, og i de fleste tilfælde, skrevet direkte til dette album. Samlingen af sange har kun været tilgængelig i et begrænset oplag på CD.... Indtil nu...! 

Albummet udkommer på en limiteret transparent grøn vinyl, som er håndnummereret. Der medfølger 12 siders booklet, med sangtekster, billeder og illustrationer af Peder Bundgaard.

Bæreklang er på gaden 18. februar og kan forudbestilles her:
https://www.turnitoverrecords.dk/vare/baereklang-diverse-kunstnere/

🟢For første gang på vinyl!🟢

Nu kommer dette stjernespækkede album for første gang på vinyl, og for nogle er det måske også første gang, de hører disse numre.

Albummet er oprindeligt sat i værk af Øko-net med henblik på at kaste lys over klimaforandringerne og alle kunstnerne på albummet har, uden at blinke, bidraget med et nummer, som er indspillet, og i de fleste tilfælde, skrevet direkte til dette album. Samlingen af sange har kun været tilgængelig i et begrænset oplag på CD.... Indtil nu...!

Albummet udkommer på en limiteret transparent grøn vinyl, som er håndnummereret. Der medfølger 12 siders booklet, med sangtekster, billeder og illustrationer af Peder Bundgaard.

Bæreklang er på gaden 18. februar og kan forudbestilles her:
www.turnitoverrecords.dk/vare/baereklang-diverse-kunstnere/
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Er købt & bestilt

Fleron Er ude med næste single I Have To Let It Go fra det kommende album, som vi i team TIO Records, er #€%&?%&# glade for og ivrige med at udgive på vinyl senere på året!! 

Lyt til I Have To Let It Go lige her:
https://fleron.lnk.to/letitgo

Fleron Er ude med næste single "I Have To Let It Go" fra det kommende album, som vi i team TIO Records, er #€%&?%&#" glade for og ivrige med at udgive på vinyl senere på året!!

Lyt til "I Have To Let It Go" lige her:
fleron.lnk.to/letitgo
... See MoreSee Less

Fleron er i studiet for at lægge sidste hånd på det nye album, der udkommer i foråret 2022! 
2 singler allerede ude. Find dem på din foretrukne streamingtjeneste.

Fleron er i studiet for at lægge sidste hånd på det nye album, der udkommer i foråret 2022!
2 singler allerede ude. Find dem på din foretrukne streamingtjeneste.
... See MoreSee Less

2 months ago
Turn It Over Records

Young Flowers - "Blomsterpistolen" !
Peter Ingemann of Young Flowers (and many other bands !) picked up the newly pressed version of the legendary album Blomsterpistolen yesterday ! This album has been pressed from the original 1968 master tape, very gently and only absolutely minimal restored by Turn It Over Records, so it's maybe the closest you get to the 1. press from back then ! If you're into Psychedelic Prog Rock and still don't know this album, you should defenitely give it a spin ! Released through Turn It Over Records in 500 ex on trans green vinyl and 500 ex on black !
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Tak!! Er flot stykke arbejde, I har lavet. Og - lyden er helt suverænt remastered. 🏆

Hvordan aftaler man afhentning? Jeg synes ikke jeg har fået info i forbindelse med køb🙂

Er vinylmasteren skåret fra analog bånd eller digitale filer?


© Turn it over Records, CVR 41944560.
All rights reserved.