Om TIO

Vores slogan “Your music, Your rights” (din musik, dine rettigheder) siger faktisk det meste…

I vores pladeselskab lægger vi stor vægt på at kunstneren beholder sine rettigheder, det er trods alt dem som har skrevet musikken og udført den … det er mener vi er fair. Hos os vil dine udgivelser ikke komme til at ligge i en skuffe hvor vi  bare hiver penge ind hver gang din musik bliver spillet i radioen, på TV, eller på nettet osv. Derimod vil vi gerne have et fornuftigt samarbejde med kunstneren, så begge parter kan smile over en pladekontrakt, og hvor der kun er vindere og ingen tabere…!

Alle i TIO Records elsker musikken og har et langvarigt ægteskab med den, både professionelt og privat. Vores mission er at få en masse lækkert musik ud til folket, fortrinsvis på vinyl, som er vores primære passion og der vores største ekspertise ligger. Vi gør dog også i CD udgivelser og streaming…  Det er vigtigt for os, at der er kvalitet bag vores udgivelser, og de vil alle blive kræset om! 

TIO på facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bo Feierskov  fra Nice Little Penguins var forleden gæst hos youtube kanalen Artist Talk DK, til en snak i serien om danske bassister. Det kom der et ret interessant indslag ud af. Her får man et indblik i hvordan NLP blev dannet, deres baggrunde og sjove anekdoter fra deres efterhånden lange musikalske karrierer. Derudover fortæller Bo om sine basser og gear. Tjek det ud, det er ret underholdende!!

Se inslaget her:
https://www.youtube.com/watch?v=t0r4yGzG4OQ&ab_channel=ArtistTalksDK

Bo Feierskov fra Nice Little Penguins var forleden gæst hos youtube kanalen Artist Talk DK, til en snak i serien om danske bassister. Det kom der et ret interessant indslag ud af. Her får man et indblik i hvordan NLP blev dannet, deres baggrunde og sjove anekdoter fra deres efterhånden lange musikalske karrierer. Derudover fortæller Bo om sine basser og gear. Tjek det ud, det er ret underholdende!!

Se inslaget her:
www.youtube.com/watch?v=t0r4yGzG4OQ&ab_channel=ArtistTalksDK
... See MoreSee Less

2 months ago

Turn It Over Records
Så kom dagen endelig, hvor dette fantastiske album udkommer😍😍😍

Paul Banks  - Bones And Love Bombs - Re-mastered, re-mixed og presset hos Nordsø Records … Lækker lyd, lækker musik (med 100% fod-vippe-garanti) 

Albummet er kun udgivet i 300 nummerede eks. Så du skal skynde dig hvis du ikke har forudbestilt 😉

Du kan købe albummet lige her:
https://www.turnitoverrecords.dk/vare/paul-banks-bones-and-love-bombs-vinyl/

Så kom dagen endelig, hvor dette fantastiske album udkommer😍😍😍

Paul Banks - Bones And Love Bombs - Re-mastered, re-mixed og presset hos Nordsø Records … Lækker lyd, lækker musik (med 100% fod-vippe-garanti)

Albummet er kun udgivet i 300 nummerede eks. Så du skal skynde dig hvis du ikke har forudbestilt 😉

Du kan købe albummet lige her:
www.turnitoverrecords.dk/vare/paul-banks-bones-and-love-bombs-vinyl/
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Glædes til at modtage

2 months ago

Turn It Over Records

Så landede 4. Single fra ERRORLAND på din yndlings streamingstjeneste. Her en lille teaser. ... See MoreSee Less

3 months ago

Turn It Over Records
Nice Little Penguins - Beat music Vol 2, er UGENS ALBUM. Studie 5, som sendes hver dag mellem 12-14 på DR, vælger hver uge en musikudgivelse som Ugens Album. I denne uge er det minsandten  Beat Music Vol. 2, der har fået æren og bliver taget under kærlig og kyndig behandling af bl.a. Søren Rebbe. 
Nåede du ikke at høre det idag, kan du finde udsendelsen på  DR P5, og ellers lyt med resten af ugen.... Der er med sikkerhed masser af god musik😃

Nice Little Penguins - Beat music Vol 2, er UGENS ALBUM. Studie 5, som sendes hver dag mellem 12-14 på DR, vælger hver uge en musikudgivelse som 'Ugens Album'. I denne uge er det minsandten Beat Music Vol. 2, der har fået æren og bliver taget under kærlig og kyndig behandling af bl.a. Søren Rebbe.
Nåede du ikke at høre det idag, kan du finde udsendelsen på DR P5, og ellers lyt med resten af ugen.... Der er med sikkerhed masser af god musik😃
... See MoreSee Less

3 months ago

Turn It Over Records
Wallace - ude NU!  Dette er 3. single fra Errorland ´s kommende album.  Find den på din foretrukne streamingtjenste lige her👇
https://orcd.co/wallace

PRODUCERET OG MIXET: Lars Skjærbæk 
MASTERERING: Brian Mørk Hansen 
INDSPILLET: Anders Ladegaard og Lars Skjærbæk

"Wallace" - ude NU! Dette er 3. single fra Errorland ´s kommende album. Find den på din foretrukne streamingtjenste lige her👇
orcd.co/wallace

PRODUCERET OG MIXET: Lars Skjærbæk
MASTERERING: Brian Mørk Hansen
INDSPILLET: Anders Ladegaard og Lars Skjærbæk
... See MoreSee Less


© Turn it over Records. All rights reserved.