ERRORLAND – ERRORLAND (SORT VINYL)

kr. 229

Udkommer d. 27 – 8 – 2021

Limiteret til kun 200 nummererede eks.

Varenummer (SKU): TIOLP005 Kategori:

Beskrivelse

Fås også på gul vinyl (Limiteret til 100 eks)

Bag navnet ERRORLAND står multi-kunstneren Anders Ladegaard. Han har tidligere udgivet 2 albums i eget navn, men nu markerer han sit navneskifte med udgivelsen af albummet i samme navn.

Selve navnet er et begreb som Anders har arbejdet med i mange år. Først blev det til titlen på en af sangene på det kommende album, og slutteligt til navnet på selve projektet. Det er til fri fortolkning, men har for Anders mange betydninger. Særligt dette “land af fejl”, fejlens æstetik, skønheden i fejlen, afvigelsen fra planen. En verden hvor tandhjulene er faldet lidt ud af hak. 

Musikken er et moderne take på den klassiske sangskriver stil. Lyden er urban, organisk, brun og får ERRORLAND til at fremstå som et kollektiv, og ikke kun et en-mands projekt. Sangene kommer oftest ud af Anders’ betragtninger af sig selv, og sin omverden, og er et forsøg på at forstå, på at afsøge, på en måde se de samtidig fortæller noget generelt om verden. 

Det hele er iscenesat af den prisvindende producer og musiker Lars Skjærbæk, der både har produceret og mixet. Lars har ligeledes, sammen med Anders, indspillet musikken. Derudover medvirker sangskriver og musiker Signe Svendsen også på en række af sangene.

Om sangen NEW ROMANCE

Sangen handler om det store vidunderlige og skræmmende internet, hvor kattevideoer, krigsbilleder og kageopskrifter vælter rundt i en stor pærevælling. 

Det er en af de mest fantastiske ting vi har skabt, og samtidig en af de mest skræmmende…