GINMAN / JØRGENSEN

GINMAN / JØRGENSEN

2 x LP – Limiteret (500) Nummereret

RELEASE: 24. FEBRUARY 2023

39.00
Medie

Vinyl

Content

2 VINYL

Cover

Gatefold

COLOUR

Sort

AMOUNT

500

NUMBERED

Ja

Release

24/02/23

Org. Release

1998

Description

Ginman/Jørgensen på vinyl 25 år efter release.

Det er 25 år siden til november, at der landede et noget usædvanlig album i butikkerne.

Samarbejdet mellem den garvede rocksanger fra Sort Sol, Steen Jørgensen og den anerkendte jazzbassist Lennart Ginman landede godt og blødt den 9. november 1998, og var ikke alene bredt omtalt og positivt anmeldt, det fejrede også en triumf med seks grammy nomineringer ved Dansk Grammy 1999, hvoraf to blev vundet for henholdsvis årets danske album samt prisen som årets producer, der gik til Lennart Ginman.  

Blandt de mange positive lyttere var f.eks. ingen ringere end Elvis Costello, der samme år udtalte sin beundring og begejstring  for albummet i rockmagasinet Zoo Magazine.

Albummet, der blev udsendt af Sony Music / Columbia, solgte pænt på tidens toneangivende medie cd, men blev også udsendt i et meget begrænset oplag som dobbelt lp i samarbejde med selskabet Mangel På Ilt. 

Denne har stort set været uopdrivelig indtil nu. For den 17. februar 2023 udsender Turn It Over Records albummet som kulsort dobbeltvinyl i gatefold cover. 

Albummet lyder ikke som noget andet, og Steen Jørgensens fine vokal og flotte tekster kombineret med Ginmans stærke melodier og mesterlige produktion, får musikken til at gå op i den berømte højere enhed. 

Det er derfor med største fornøjelse at Turn It Over Records nu genudsender et af de mest spektakulære og fine albums fra 1990´ernes danske musikscene på vinyl. 

Albummet er ude den 24. februar og udkommer i 500 nummererede eksemplarer.© Turn it over Records, CVR 41944560. All rights reserved.