Nice Little Penguins

Bo Feierskov, Michael Kolster og bror Carsten Kolster, har spillet sammen siden 1983. Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals.

I forbindelse med albummet “Free”, der udkom i 2004, blev bandets lydmand Hans Henrik Præstbro optaget som fuldgyldigt medlem. Trioen var derefter en kvartet frem til 2011, hvor orkesteret for en kort periode vendte tilbage til trio-størrelse. Med udgivelsen af “Alarmingly Happy” var Præstbro dog på ny del af gruppen, og han var ifølge bandet selv initiativtager til bandets 2014-album “Songs”

Siden Nice Little Penguins storhittede i begyndelsen af 90’erne med ”Rain Keeps On Falling”, har trioen udgivet i alt syv studiealbums. Deriblandt platinsælgende ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

I 2018 var trioen på sin største turné siden starten og gæstede flere end 50 danske byer. Og året efter fejrede de 25-årsjubilæet for ”Flying” med endnu en stribe koncerter over hele landet. De mange koncerter gav orkesteret et energiboost, og 2020 er blevet brugt på at kanalisere energien over i sangskrivning og indspilning af et nyt album.

90’er hitmagerne dropper den polerede lyd med store arrangementer og genbesøger tiden før den første pladekontrakt. På ”Beat Music Vol. 2” dyrker de den enkle triolyd med tætte vokalharmonier, som var trioens varemærke op til debutalbummet fra 1993 – og som de på det seneste igen har haft stor succes med som liveband.

© Turn it over Records, CVR 41944560. All rights reserved.