ERRORLAND

Bag navnet ERRORLAND står multi-kunstneren Anders Ladegaard. Han har tidligere udgivet 2 albums i eget navn, men nu markerer han sit navneskifte med udgivelsen af albummet i samme navn.
Selve navnet er et begreb som Anders har arbejdet med i mange år. Først blev det til titlen på en af sangene på det kommende album, og slutteligt til navnet på selve projektet. Det er til fri fortolkning, men har for Anders mange betydninger. Særligt dette “land af fejl”, fejlens æstetik, skønheden i fejlen, afvigelsen fra planen. En verden hvor tandhjulene er faldet lidt ud af hak.
Musikken er et moderne take på den klassiske sangskriver stil. Lyden er urban, organisk, brun og får ERRORLAND til at fremstå som et kollektiv, og ikke kun et en-mands projekt. Sangene kommer oftest ud af Anders’ betragtninger af sig selv, og sin omverden, og er et forsøg på at forstå, på at afsøge, på en måde se de samtidig fortæller noget generelt om verden.
Det hele er iscenesat af den prisvindende producer og musiker Lars Skjærbæk, der både har produceret og mixet. Lars har ligeledes, sammen med Anders, indspillet musikken. Derudover medvirker sangskriver og musiker Signe Svendsen også på en række af sangene.

Anders har en MA i visuelt design fra Designskolen Kolding i 2007, og har siden da arbejdet som selvstændig visuel designer og komponist. Og har arbejdet med en bred skare af folk, fra det kulturelle til det kommercielle, både nationalt og internationalt.

Om sangen NEW ROMANCE
Sangen handler om det store vidunderlige og skræmmende internet, hvor kattevideoer, krigsbilleder og kageopskrifter vælter rundt i en stor pærevælling.
Det er en af de mest fantastiske ting vi har skabt, og samtidig en af de mest skræmmende…
www.andersladegaard.dk

© Turn it over Records, CVR 41944560. All rights reserved.